Villkor för webshop

 

1. Allmänt

TeamOlmed säljer produkter med leverans inom Sverige.

För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor om din beställning. Efter att ha beställt från TeamOlmed förbinder du dig att bevaka din e-mailadress då all kommunikation rörande din order sker via e-mail.

TeamOlmed reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem och felaktig artikelinformation. TeamOlmed förbehåller sig rätten till prisändringar. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.

2. Frakt

TeamOlmed samarbetar med Postnord.

Posten utlämningsställe
Varorna skickas till närmaste postutlämning. När paketet finns för uthämtning skickas ett sms eller epost med information om löpnummer till det som angivits vid beställningen. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID handling uppvisas.

Normal leveranstid är 2 – 5 arbetsdagar från det att TeamOlmed har bekräftat din beställning via e-post. Om en leveransförsening uppstår meddelas kunden via e-post från TeamOlmed. Kunden har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar.

Vi strävar alltid efter att leverera så fort som möjligt men ibland kan förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Vid utebliven hämtning av paket kan kunden komma att behöva betala returfrakten.

3. Ångerrätt och retur

3.1 Vid köp som privatperson

När du handlar hos Teamolmed webbutik har du alltid ångerrätt och full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Innan du skickar tillbaka returen kontakter du vår kundsupport på butik@teamolmed.se.

Därefter fyller ni i denna returblankett för privatpersoner och lägger i tillsammans med returnerad produkt. Produkten skall vara oanvänd och i orginalförpackning.

Som kund hos TeamOlmed webbutik står du för frakten tillbaka till oss enligt våra köpvillkor. TeamOlmed står för frakten tillbaka till dig vid byte av vara.

Posta varorna som brev eller vid större försändelser som företagspaket (ej rekommenderat brev). Välj direktleverans och INTE via ombud
Om varan/ varorna inte skickas på överenskommet sätt kan vi inte ta emot paketet. Du som kund ansvarar för att varan förpackas på liknande sätt som det levererades. Tejpa eller skriv inte på produktförpackningen för att vi ska kunna sälja produkten vidare.

När vi har mottagit din retur återbetalas dina pengar inom 30 dagar.

OBS! Har du valt att betala med Klarna är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enklast via www.klarna.se. Kontakta oss om du vill ha hjälp med detta.

Returadress:
TeamOlmed Butik
Att:Webbutik
Österlånggatan 44
461 30 Trollhättan

4. Reklamation

Kontakta TeamOlmed kundsupport så hjälper vi dig att hantera ditt ärende korrekt. Vi skickar dig en retursedel så att du kostnadsfritt kan returnera den till oss. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar. Bifoga informationstexten på din retursedel så att vi ser att reklamationen kommer från dig.

5. Samtycke för hantering av personuppgifter

När du uppger dina personuppgifter hos oss samtycker du till att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Vi behandlar dina personuppgifter för identifiering vid köp och administration samt för att kunna förse dig med marknadsföring och relevanta erbjudanden. Dina uppgifter används även som underlag för analys och statistik.

Du har alltid rätt att enkelt motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring, relevanta erbjudanden och som underlag för analys och statistik. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för dessa syften.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till samarbetspartners.

Personuppgifterna kommer inte att säljas eller överföras till bolag utanför koncernen förutom för behandling för TeamOlmeds räkning, t ex tryckning, distribution eller administrativa ändamål.

TeamOlmed är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen. Vid frågor eller för att lämna en begäran som avser dina personuppgifter och/eller rättigheter är du välkommen att kontakta oss.