Boka fotanalys - för dig utan remiss

 

Förutom att man kan ringa oss för att boka en tid för analys så erbjuder vi bokning här på vår hemsida till flertalet orter, se nedan.

 

Noggrann fotanalys. Analysen sker fysiskt på plats hos oss.

Hos oss träffar du en välutbildad specialist som tar hand om dig under besöket enligt följande tre steg:

1. Frågestund och kartläggning. Analysen inleds med ett antal frågor, t ex om du upplever några särskilda besvär, vilka typer av skor du använder m.m.

2. Undersökning. I steg två undersöks hur foten belastas i statiskt samt dynamiskt läge. Sedan undersöks positioneringen av nedre extremiteter d v s höft, ben, knä, fotled och fot.

3. Bedömning. När undersökningen är genomförd ger vi dig vår bedömning och rekommendation för åtgärder som kan förbättra eventuella besvär samt förebygga uppkomsten av nya besvär. Om vi kommer fram till att ett skoinlägg är det bästa hjälpmedlet för dig kommer vi att skanna eller göra en avgjutning av din fot för ett individuellt inlägg, alternativt prova ut ett av våra standardinlägg som du får ta med dig hem samma dag.

En fotanalys tar ungefär 30 minuter.

En besöksavgift på 400 kr tillkommer och betalas i samband med besöket. Av-/ombokning mindre än 24 timmar från besöket kan debiteras.

Alla orter erbjuder inte webbokning. Om orten ni vill till inte har tillgängliga tider för webbokning ombeds ni kontakta respektive enhet och boka tid.