Jobba hos oss

TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda patienterna, kunderna och medarbetarna. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare liv genom att erbjuda en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.

Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdragsgivares högt ställda krav. Sammantaget ska vi vara det ledande företaget inom ortopedteknisk service.

TeamOlmed växer och vi söker nu fler personer som vill vara med och bygga Nordens främsta ortopedtekniska företag. Vill du vara med oss i en spännande utvecklingsfas? Vi söker alltid personal och nedan ser ni ett urval av lediga tjänster.

Skulle du vilja skicka in en spontanansökan? Skicka gärna den till rekrytering på Össurs HR-avdelning: recruitment@ossur.com .

Vänligen ange i din spontanansökan att du söker till TeamOlmed, vilken ort du önskar arbeta i samt vilket yrke du är intresserad av.

Våra lediga tjänster

Jobba vidare i Össur clinics - TeamOlmed

ORTOS Danmark søger bredt funderet bandagist

OCH Norge söker Ortopedingenjör till Nordnorge

Värderingar

I TeamOlmed arbetar vi värderingstyrt. Det innebär att vi tror på människor och deras förmåga, och att vi som arbetsgivare bryr oss om våra medarbetare. Vi utgår från att ansvaret för verksamheten ska hanteras lokalt och har därför byggt en organisation där beslut tas långt ut i organisationen.

Läs mer

Personalen är vår viktigaste resurs

För TeamOlmed är det viktigt att se varje medarbetare och låta var och en utvecklas utifrån sina förutsättningar. Utveckling är viktigt för individen, men det är också det som utvecklar vår verksamhet.

För att säkerställa kompetensutvecklingen har vi ett genomtänkt internt utbildningsprogram för samtliga yrkeskategorier och vi arbetar ständigt med att hitta karriärvägar inom yrkesrollerna. I företaget driver vi enheten Akademi som har till uppgift att utveckla arbetssätt och metoder samt informera och sprida dessa kunskaper i organisationen.