Boka Knäanalys - för dig utan remiss

Förutom att man kan ringa oss för att boka en tid för analys så erbjuder vi bokning här på vår hemsida till utvalda enheter, se nedan.

Noggrann Knäkonsultation. Analysen sker fysiskt på plats hos oss.

Hos oss träffar du en välutbildad specialist på ortopedteknik som hjälper dig att hitta vilket knäskydd som passar just dig enligt följande tre steg:
1. Frågestund och kartläggning. Analysen inleds med ett antal frågor, t ex om du upplever några särskilda besvär och i vilka situationer, vilka typer av skor du använder, kända skador m.m.
2. Undersökning. I steg två undersöks hur knä och fot belastas i statiskt samt dynamiskt läge. Sedan undersöks positioneringen av nedre extremiteter dvs höft, ben, knä, fotled och fot.
3. Bedömning. När undersökningen är genomförd ger vi dig vår bedömning och rekommendation för åtgärder som kan förbättra eventuella besvär samt förebygga uppkomsten av nya besvär.

Sortimentet på knäortoser som finns tillgängliga för provning direkt i samband med besöket varierar efter lokala förutsättningar

En knäkonsultation tar ungefär 30 minuter.

En besöksavgift på 400 kr tillkommer och betalas i samband med besöket. Av-/ombokning mindre än 24 timmar från besöket kan debiteras.
Alla orter erbjuder inte webbokning. Om orten ni vill till inte har tillgängliga tider för webbokning ombeds ni kontakta respektive enhet och boka tid.

OBS: Söker du en ortopedläkare för att ställa en diagnos på din skada kan detta ej bokas hos oss.

Här erbjuder vi onlinebokning av tjänsten

Övriga klinker kontaktar du enklast per telefon. Se kontaktuppgifter här