Tillstånd & diagnoser | TeamOlmed

Tillstånd & Diagnoser

Med hög kompetens och noga utvalda produktlösningar kan vi ge en effektiv behandling för att du ska få förutsättningar till ett aktivare liv. TeamOlmed arbetar på uppdrag av hälso- och sjukvården. Via din läkares remiss  gör vi tillsammans en behovsanalys och en bedömning av vilken insats som blir det bästa alternativet för dig. Målet är att du snabbt ska uppnå en god funktionsförmåga och ökad livskvalitet.

 

Diabetes

Diabetes är en sjukdom som många människor lever med. Diabetes innebär att kroppen klarar inte att ta vara på sockret från maten vi äter, på grund av dålig eller ingen insulinproduktion.

Läs mer

Reumatism

Reumatism är en kronisk inflammation i en eller flera av kroppens leder. Med rätt hjälp kan du leva ett relativt smärtfritt liv. Vi hjälper dig!

Läs mer

Stroke

Om man får en stroke kan man ofta tappa kontrollen över en eller flera kroppsdelar. Läs mer om stroke här.

Läs mer

Cerebral Pares & CP-skada

Ett av de rörelsehinder som vi arbetar med är Cerebral Pares, som oftast förkortas CP. Vi erbjuder många användbara hjälpmedel för CP-skador.

Läs mer

Artros

Artros är den vanligaste ledsjukdomen i världen, vilket innebär att många personer lider av artros. Du är inte ensam om att ha ledbesvär, oroa dig inte, vi hjälper dig!

Läs mer

Amputation

Amputation är ett utmärkt alternativ för personer som har varit med om en olycka eller sjukdom då man varit tvungen att avlägsna en kroppsdel.

TeamOlmed är specialister inom proteser för amputerade kroppsdelar och vi hjälper dig enkelt att få ett rörligare liv.

Läs mer