Information inför ditt bokade besök hos TeamOlmed Barn & Ungdom Solna

Förberedelser

Om du har fått en tid som inte passar, kontakta oss så hjälper vi dig med en ny tid. Återbud lämnas via e-post: barn.ungdom@teamolmed.se eller telefon 08-6192800 så snabbt som möjligt.Vid uteblivet besök eller återbud senare än 24 timmar innan ditt besök kan du debiteras en kostnad på 400 kronor.

Kom i god tid till besöket. För att kunna ge dig största möjliga hjälp är vi tacksamma om du vid besöket är tydlig med hur du vill använda ditt hjälpmedel och om det är någon funktion som är speciellt viktig. Detta för att vi lättare ska kunna välja den variant på ortopedtekniskt hjälpmedel som är bäst lämpad för just dig.

Hitta hit

Adress:
Jungfrudansen 23
17151 Solna

Alternativt:

Anderstorpsvägen 16, 4tr
17154 Solna

Karta:
Klicka  här för att se en karta

Parkering:
Parkering: Gästparkering finns på Anderstorpsvägen uppmärkta ”Team Olmed Gäst” (nr 32-38 samt 45). Betal- samt handikapparkering på Jungfrudansen, Easy Park kod 8010.

Om du kommer med T-bana:
T-bana: Huvudsta (hiss finns) – ca 425 m till kliniken.

Öppettider:
Klicka här för att se våra öppettider

Kostnader och regelverk

Vi är en kontantfri klinik. Hos oss kan du betala med kort eller swish. Uteblir du från bokat besök kan du debiteras en avgift på 400kr. För besök på specialistmottagning gäller avbokning senast 24 timmar före planerat besök. Avgiften på 400 kronor måste alla betala, även du som är målsman för barn och ungdomar under 18 år. Som uteblivet besök räknas också om du kommer för sent till mottagningen och mer än halva besökstiden hunnit gå. För mer information gå in på 1177.se

Kostnaden varierar enligt Region Stockholms riktlinjer, bedömningen görs av handläggare på den ortopedtekniska kliniken. Det innebär att det kan handla om egenansvar och hjälpmedlet bekostas av dig.

För ortopediska skor tar Region Stockholm alltid ut en egenavgift om 1000 kr per par. För barn under 18 år är egenavgiften 500 kr per par.
För inlägg/fotbäddar är egenavgiften 600kr per par för alla över 18 år. För ytterligare information om kostnader och regler, läs mer på: https://vardgivarguiden.se/kunskapsstod/hjalpmedelsguiden/

Efter ditt besök

Kvarstår frågor om ditt hjälpmedel eller om det inte känns bra efter en tids användning är du alltid välkommen att höra av dig via telefon eller mail.