Lediga tjänster

Vill Du vara med att bygga Nordens bästa Ortopedtekniska serviceföretag?
Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare liv genom att erbjuda en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
Vi använder oss av modern teknik i mötet med individen och i tillverkningen, vi har välutbildade och engagerade medarbetare samt högspecialiserade konsulter. Vårt arbete sker i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och övrig vårdpersonal inom såväl primärvården som specialistvården. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdragsgivares högt ställda krav. Sammantaget ska vi vara Nordens ledande företag inom ortopedteknisk service. -Vill du vara med?

 

Verksamhetschef till Jönköping
Läs mer


Klinikledare vid OCH, Fredrikstad
Läs mer

Ortopedingenjör till Stockholm, SöS
Läs mer

Ortopedingenjör till Växjö -Vikariat
Läs mer


Ortopedingenjör till Norrköping
Läs mer


Ortopedingenjör till Visby
Läs mer


TeamOlmed söker tekniker och ortopedingenjörer som är intresserade av utveckling och tillverkning av ortopedtekniska sitsar.

TeamOlmed genomför nu en stor satsning inom området ortopedtekniska sitsar och från den 1 september 2016 finns Norbert Grentzelius i företaget. Tillsammans med Norbert kommer TeamOlmed att utveckla ett nytt specialistområde inom specialanpassade ortopedtekniska sitsar och målet är att hitta nya, revolutionerande och unika lösningar för våra patienter samtidigt som vi får mer kostnadseffektiva, förenklande och hållbara lösningar för våra kunder.

Är du intresserad av att vara en del i denna utveckling? I sådant fall är du välkommen att kontakta TeamOlmeds HR-avdelning på e-post personal@teamolmed.se så berättar vi mer!